Toont alle 6 resultaten

H.W. Iordensweg 52, Twello

Vraagprijs 465.000,= k.k.

Een uitzonderlijk ruim multifunctioneel woonhuis met aan de voorzijde het Bed & Breakfast en aan de achterzijde de privéwoning welke volledig is afgescheiden waardoor ieders privacy is gewaarborgd. Samen met een grote inpandige schuurruimte en fietsenberging op een perceel van 705 m2.

IJsseldijk 69, Welsum

Vraagprijs 375.000,- k.k.

Op een zeer fraaie locatie gelegen vrijstaande dijkwoning met vrij uitzicht over de rivier en de uiterwaarden van de IJssel. De woning beschikt over een ruime begane grond met rondom vrij uitzicht. De tuin is gelegen op het zuidwesten. Perceeloppervlakte ca.750m² eigen grond.

H.W. Iordensweg 11, Twello

Vraagprijs op aanvraag.

In het centrum van het sfeervolle dorp Twello gelegen riante vrijstaande woning met grote tuin en schuur op een kavel van 600 m2. De woning ligt aan een doorgaande weg en vanuit deze woning heeft u een prachtig vrij uitzicht en zijn alle centrumvoorzieningen zoals winkels, restaurants en het NS Station binnen handbereik. Ook kunt u direct vanuit de woning aan de achterzijde starten met een prachtige wandeling door het klompen pad te volgen.

Oude Binnenweg 40, Twello

Vraagprijs 449.500,- k.k.

Op een mooie locatie, dichtbij het centrum gelegen prachtig vrijstaand woonhuis (2004) met aangebouwde stenen schuur en royale tuin op het zuid/westen met veel privacy. Parkeergelegenheid op eigen terrein voor meerdere auto’s.

Het Vlier 10, Deventer

Vraagprijs 187.500,- k.k.

Mooi gelegen riante eengezinswoning. Keurig onderhouden en voorzien van een moderne keuken en sanitair. De woning heeft een royale vrije achtertuin en is voorzien van een HR CV ketel uit 2016 en voorzien van dubbel glas en HR++ beglazing uit 2017. De spouwmuren zijn geïsoleerd.

Bloemstraat 43, Deventer

Vraagprijs 195.000,- k.k.

Leuke tussenwoning met vele uitbouwmogelijkheden gelegen in de populaire woonwijk “De Worp” op steenworp afstand van stadswandelpark Worpplantsoen.