Marktplein 23, Borne

Huurprijs 837,- exclusief servicekosten per maand

Marktplein 23 te Borne is een royaal appartement welke een onderdeel is van een kleinschalig complex van in totaal 5 appartementen. Het complex is alleen vrij toegankelijk voor bewoners. Alle appartementen zijn gelegen op de 1e verdieping die bereikbaar is met de trap. Er is geen lift aanwezig.

Beschrijving

Per 1  of 15 juni 2021 te huur: Appartement Marktplein 23, Borne

Wonen in het centrum van Borne met een fantastisch vrij uitzicht over het marktplein. Alle voorzieningen letterlijk binnen handbereik. Het appartement is gelegen boven winkels. U stapt dan ook direct vanuit uw appartement de leuke recent vernieuwde winkelstraten van Borne in.

Het appartement is onderdeel van een kleinschalig complex van in totaal 5 appartementen. Het complex is alleen vrij toegankelijk voor bewoners. Alle appartementen zijn gelegen op de 1e verdieping die bereikbaar is met de trap. Er is geen lift aanwezig.

Indeling 1e Etage: Entree met betegelde toiletruimte, vaste kast, grote woonkamer met balkon en open keuken. De keuken is uitgevoerd in de kleuren gebroken wit met zwart werkblad en is inclusief inbouwapparatuur.

Indeling 2e Etage: Hal, badkamer met douche en toilet, 2 slaapkamers, kast met CV.

Naast het pand bevindt zich een eigen (fietsen)berging.

 

Huurprijs € 837,46 per maand excl. Servicekosten.

Servicekosten € 25,- per maand.

Locatie