Marktplein 25, Borne VERHUURD

Huurprijs € 950,- per maand

Marktplein 25, Borne

Wonen in het centrum van Borne met een fantastisch vrij uitzicht over het marktplein. Prachtig 3 kamer appartement met balkon gelegen boven winkels. U stapt dan ook direct vanuit uw appartement de leuke recent vernieuwde winkelstraten van Borne in.

Categorieën: ,

Beschrijving

Mooi 3 kamer appartement met balkon aan het Marktplein in Borne

Wonen in het centrum van Borne met een fantastisch vrij uitzicht over het marktplein. Alle voorzieningen letterlijk binnen handbereik. Het appartement (type maisonette) is gelegen boven winkels. U stapt dan ook direct vanuit uw appartement de leuke recent vernieuwde winkelstraten van Borne in.

Het appartement is onderdeel van een kleinschalig complex van in totaal 5 appartementen. Het complex is alleen vrij toegankelijk voor bewoners. Alle appartementen zijn gelegen op de 1e verdieping die bereikbaar is met de trap. Er is geen lift aanwezig.

Indeling 1e Etage: Entree met betegelde toiletruimte, vaste kast, grote woonkamer met balkon en open keuken. De keuken is uitgevoerd in de kleur wit met zwart werkblad en is voorzien van gaskookplaat, afzuigkamp, combi magnetron, koelkast en vaatwasser. (Siemens apparatuur).

Indeling 2e Etage: Hal, badkamer met douche en toilet, 2 slaapkamers, kast met CV.

Naast het pand bevindt zich een eigen (fietsen)berging.

 

Huurprijs € 950,– per maand excl. Servicekosten.

Servicekosten € 40,- per maand.