Marktplein 26, Borne

Huurprijs 800,- exclusief servicekosten per maand

Marktplein 26 te Borne is een royaal 5-kamer appartement welke een onderdeel is van een kleinschalig complex van in totaal 5 appartementen. Het complex is alleen vrij toegankelijk voor bewoners. Alle appartementen zijn gelegen op de 1e verdieping die bereikbaar is met de trap. Er is geen lift aanwezig.

Categories: ,

Beschrijving

Appartement Marktplein 26, Borne

Wonen in het centrum van Borne met een fantastisch vrij uitzicht over het marktplein. Alle voorzieningen letterlijk binnen handbereik. Het appartement is gelegen boven winkels. U stapt dan ook direct vanuit uw appartement de leuke recent vernieuwde winkelstraten van Borne in.
Het appartement is onderdeel van een kleinschalig complex van in totaal 5 appartementen. Het complex is alleen vrij toegankelijk voor bewoners. Alle appartementen zijn gelegen op de 1e verdieping die bereikbaar is met de trap. Er is geen lift aanwezig.

Dit royale 5 kamer appartement (type maisonnette) zal voorzien worden van een luxe keuken met inbouwapparatuur, en ook de badkamer en toilet worden vernieuwd.

Indeling 1e Etage:
Entree met nieuw betegelde toiletruimte, vaste kast, 1 slaapkamer, grote woonkamer met balkon en open keuken. De keuken zal worden uitgevoerd in lichte kleurstelling met donker blad inclusief inbouwapparatuur zoals een kookplaat, afzuigkap, koel-vries combinatie, combi-magnetron en vaatwasser.

Indeling 2e Etage:
Hal, badkamer met douche en toilet, 3 slaapkamers, kast met CV.

Naast het pand bevindt zich een eigen (fietsen)berging.

Netto huurprijs € 800,- per maand exclusief servicekosten.
Servicekosten € 25,- per maand.
Bruto huurprijs € 825,- per maand.

Locatie