VERHUURD Nieuwbouw Project Almelo ‘Het Weggeler’ 6 energieneutrale ééngezinswoningen

Huurprijs van € 1.170,- tot € 1.220,- per maand

 * * * ALLE 6 WONINGEN ZIJN VERHUURD * * *

Nieuwbouw Te Huur 6 ééngezinswoningen Plan ‘Het Weggeler’ te Almelo   

Sens Makelaars mag 6 woningen aanbieden voor de verhuur. 2 hoekwoningen en 4 tussenwoningen. De woningen worden energieneutraal gebouwd en voorzien van zonnepanelen. 3 Slaapkamers. Luxe keuken met inbouwapparatuur. Luxe badkamer. Ligging op het Zuid-Westen. De woningen worden voorzien van een PVC vloer en de wanden worden afgewerkt met Vliesbehang en zal worden gesausd.

Beschrijving

ALLE 6 WONINGEN ZIJN VERHUURD.

Nieuwbouw Te Huur 6 ééngezinswoningen Plan ‘Het Weggeler’ te Almelo

Sens Makelaars mag 6 woningen aanbieden voor de verhuur. Het betreft 2 hoekwoningen en 4 tussenwoningen. De woningen worden energieneutraal gebouwd en voorzien van een warmtepomp, vloerverwarming, WTW systeem en zonnepanelen. 3 Slaapkamers. Luxe keuken met inbouwapparatuur. Luxe badkamer. De woning zal worden voorzien van een PVC vloer en de wanden op de begane grond en 1e verdieping worden afgewerkt met Vliesbehang en zijn daarna gesausd. Ligging op het Zuid-Westen.

Algemeen

Goed nieuws voor woningzoekenden in Almelo en omgeving. Plan Het Weggeler is verder ontwikkeld tot een wijk waar het nu en ook straks in de toekomst prettig wonen is. Plan Het Weggeler is gelegen in de wijk Nieuwland waar vroeger de machinefabriek Rossmark gevestigd was. Het gebied tussen de Weggelerstraat, de Deldensestraat, de Briljantstraat en de Bornsestraat is inmiddels voorzien van woningbouw. De nieuwbouw bestaat uit circa 50 woningen waaronder koopwoningen (reeds verkocht) en een aantal huurwoningen. Vanuit deze rustige locatie aan de rand van Almelo, sta je binnen 10 minuten met je fiets in de binnenstad van Almelo!

Indeling

Begane grond

De begane grond is bij de woonkamer uitgebouwd aan de achterzijde met 1,80 meter. Via de openslaande deuren heeft u toegang tot de achtertuin. Entree, hal met toegang tot toilet (hangend) met fonteintje, meterkast, technische kast en vaste trapopgang naar de 1e verdieping.  De woonkamer heeft een vaste kast onder de trap en is tuingericht. De luxe open keuken ligt aan de voorzijde van de woning. De keuken is voorzien van de volgende inbouwapparatuur: koel/vriescombinatie, inductiekookplaat, afzuigkap, combimagnetron, vaatwasser.

1e verdieping

Via een vaste trap komt u op de 1e verdieping met 3 slaapkamers (14,01m2, 10,46m2, 7,01m2) en een luxe badkamer. De badkamer is voorzien van een douche, wastafel en een (elektrische) designradiator voor extra warmte en een (2e) toilet. De douche is afgeschermd met een glazen wand.

2e verdieping

Via een vaste trap komt u op de 2e verdieping. De ruimte op deze verdieping is open met een aparte ruimte met installaties die afgesloten is d.m.v. een deur.

Bijzonderheden:

 • 6 huur eengezinswoningen, waaronder 2 hoekwoningen en 4 tussenwoningen
 • Huurprijs hoekwoning € 1.220,- per maand
 • Huurprijs tussenwoning € 1.170,- per maand
 • Verwachte oplevering maart 2023
 • De woningen zijn nog in aanbouw, bezichtigen is dan ook niet mogelijk
 • De tuinen van de woningen worden (gedeeltelijk) afgeschermd met beukenhagen en hekwerk met hederabeplanting met aan de achterzijde een houten poort
 • De woningen worden opgeleverd met een uitbouw van 1,80 meter aan de achterzijde.
 • De woningen worden verwarmd door middel van een individuele warmtepomp met warmte- en koude opslag in de bodem.
 • Ook warmwater wordt door de warmtepomp opgewekt
 • Elke woning zal worden voorzien van zonnepanelen
 • De woningen worden voorzien van een balansventilatiesysteem met warmteterugwinning
 • Alle woningen zijn gasloos en energiezuinig
 • Uitstekend geïsoleerd
 • Vloerverwarming op de begane grond, 1e etage en op de zolderetage
 • Het hang- en sluitwerk dat wordt toegepast voldoet aan inbraak werend-heids klasse 2, passend in het Politie Keurmerk Veilig Wonen
 • Luxe keuken met diverse inbouwapparatuur en voldoende kastruimte
 • Luxe badkamer, ter ondersteuning van de warmte zal er een elektrische radiator (bij)geplaatst worden

Afwerking woning: De woning zal worden voorzien van een PVC vloer en de wanden op de begane grond en 1e verdieping worden afgewerkt met Vliesbehang en zijn daarna gesausd.

Door huurder zelf uit te voeren: Afwerking buitenzijde: tuininrichting.

Verhuurinformatie:

De woningen zijn op dit moment in aanbouw. Het is dan ook niet mogelijk om de woningen te bezichtigen. U kunt de brochure van de woningen, het inschrijvingsformulier en de prijs/optielijst downloaden. Let op, de optielijst zal dagelijks meerdere keren gewijzigd worden!

Toewijzing gebeurt op volgorde van binnenkomst van de inschrijvingsformulieren. Alleen inschrijvingsformulieren die volledig zijn ingevuld, ondertekend en waar alle gevraagde informatie/bijlagen bijzitten worden in behandeling genomen.

Oplevering:

De verwachte opleveringsdatum is op het moment van het maken van deze advertentie halverwege maart 2023. Houdt u er rekening mee dat deze datum een indicatie is. Het kan eerder of later zijn.

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op! Wij staan u graag te woord.

Team Sens Makelaars

Extra informatie

Plaats

Almelo

Adres

Diamantstraat

Prijs

Vanaf € 1.170,- tot € 1.220,- per maand

Status

Te Huur

Soort woning

Hoekwoningen 2x, tussenwoningen 4x

Bouwjaar

2022/2023

Perceeloppervlakte

Van 124m2 tot 236m2

Slaapkamers

3

Buitenruimte

Voortuin, achtertuin, houten berging in achtertuin

Bijzonderheden

Parkeren is op openbare grond