Nieuwbouw Terwoldseweg Apeldoorn 32 woningen

BINNENKORT IN VERKOOP

NIEUWBOUW TERWOLDSEWEG APELDOORN

Begin november 2023, start Sens Makelaars voor Roosdom Tijhuis in Fase 1 met de verkoop van 32 duurzame woningen in plan Kaswachters te Apeldoorn. Wilt u op de hoogte gehouden worden voor dit project of toekomstige projecten in Apeldoorn? Neem dan contact op met Sens Makelaars.

Categorieën: ,

Beschrijving

NIEUWBOUW IN APELDOORN – VERKOOP DOOR SENS MAKELAARS

Wederom bouwt en ontwikkelt Roosdom Tijhuis een nieuwe woonomgeving in Apeldoorn. Het betreft de herontwikkeling van de oude kwekerij aan de Terwoldseweg naar een woongebied. Inmiddels is al een groot deel van de oude kwekerij gesloopt en zijn de voorbereidingen voor de ontwikkeling in volle gang. De eerste fase van dit nieuwe plan genaamd “Kaswachters” zal in het 4e kwartaal van 2023 in verkoop gaan.

Aanmelden als belangstellende?

Meld u hier aan

Van een kwekerij naar woonomgeving

Het plangebied is gesitueerd aan de rand van de jaren ‘60 wijk Sprenkelaar, ten noorden bevindt zich de nieuwbouwwijk Zuidbroek en aan de oostzijde wordt het plangebied begrensd door historisch landgoed de Wellen. Natuur en bebouwing ontmoeten elkaar in dit plangebied. Het gebied gaat dan ook als overgangsgebied fungeren, waarbij bebouwing met de ‘voeten in het groen’ komen te staan. Het plangebied krijgt zijn eigen karakter.

Woonomgeving voor iedereen

Het woningbouwprogramma bestaat uit vrijstaande woningen, twee-onder-een-kapwoningen en geschakelde eengezinswoningen. In totaal worden er 82 woningen gebouwd in dit nieuwe plangebied.

FRAAI WONEN IN APELDOORN

Aan het begin van het vierde kwartaal 2023, start Sens Makelaars voor Roosdom Tijhuis in Fase 1 met de verkoop van 32 duurzame woningen in plan Kaswachters te Apeldoorn.

Het woningaanbod zal bestaan uit de volgende woningmodellen:

  • Woningmodel Lapis
   4 vrijstaande woningen
  • Woningmodel Speculare
   8 twee-onder-een-kapwoningen
  • Woningmodel Botanicus
   20 eengezinswoningen

Deze duurzame woningen worden zéér compleet aangeboden:

 • Inclusief keukencheque
 • Inclusief badkamer en toilet met sanitair en tegelwerk
 • Inclusief vloerverwarming en -koeling op de begane grond en verdieping
 • Inclusief zonnepanelen
 • Inclusief individuele bodemwarmtepomp
 • Inclusief tripple HR +++ glas in de complete woning (met uitzondering van 4 pans dakraam)
 • Energieneutrale woningen, nog zuiniger dan vereist in het bouwbesluit. Klaar voor de toekomst

OP EN TOP DUURZAAM

BENG! ENERGIENEUTRAAL WONEN

In het plan Kaswachters is ervoor gekozen om alle woningen energieneutraal te bouwen!

BENG is de afkorting voor Bijna Energie Neutraal Gebouw. De BENG-eisen garanderen jou als toekomstig bewoner van een nieuwbouwhuis nóg meer wooncomfort en niet onbelangrijk een lagere energierekening. Het mooie is dat de woningen van Roosdom Tijhuis in dit plan nóg energiezuiniger zijn dan vereist is in het bouwbesluit. Ze zijn energieneutraal op gebouwniveau door onder andere het standaard toepassen van zonnepanelen op de woningen. Het betekent dat je zelf energie kunt opwekken voor warmte en elektriciteit.

GASLOOS & BODEMWARMTEPOMP

Deze nieuwbouwwoningen zijn volledig gasloos. Dat betekent dat er geen gasaansluitingen zijn en dat je bijvoorbeeld elektrisch kookt. Gasloos wonen is beter voor het milieu en bespaart fossiele brandstoffen. Je bent niet afhankelijk van schommelende gasprijzen en belastingen op gas. Hiervoor maakt de CV-ketel plaats voor een milieuvriendelijk alternatief: een warmtepomp. Maar wat doet een warmtepomp nou precies? Een warmtepomp haalt warmte uit de bodem of buitenlucht en gebruikt deze voor de verwarming van jouw woning en het tapwater. Roosdom Tijhuis maakt voor haar woningen in dit nieuwbouwplan gebruik van een bodemwarmtepomp, bekijk deze video voor een heldere toelichting. In combinatie met het Triple HR+++ glas profiteer je van een zeer comfortabel binnenklimaat en lage woon- en energielasten.

ZONNEPANELEN

De zon helpt een handje om jouw woning nog energiezuiniger te maken. Er komen standaard zonnepanelen op jouw toekomstige woning, zoveel als nodig is om de BENG2 norm op 0 te laten sluiten. Hierdoor is de woning (op gebouwniveau) energieneutraal.

Wil je op de hoogte gehouden worden of ingeschreven worden? Neem dan contact op met Sens Makelaars of meld u direct hieronder aan.

Aanmelden als belangstellende?

Meld u hier aan

Extra informatie

adres

Terwoldseweg

koop of huur

Koop

plaats

Apeldoorn

type

Nieuwbouw

prijs

Nog niet bekend

soort woning

Eengezinswoning, Hoekwoning, 2-onder-1-kap woning, Tussenwoning, Vrijstaande woning

status

Start verkoop in 4e kwartaal 2023.