Oldenzaalsestraat 26 A, Ootmarsum VERHUURD

Huurprijs € 1.080,- per maand

Deze woning is inmiddels VERHUURD.

Exclusief wonen rondom de molen in luxe ‘pakhuis’ met slaapkamer en badkamer op de begane grond.

Prachtig half vrijstaand woonhuis met patiotuin en berging.

Categorieën: , ,

Beschrijving

Deze woning is inmiddels VERHUURD.

Oldenzaalsestraat 26 A,Ootmarsum

Exclusief wonen rondom de molen in luxe ‘pakhuis’ met slaapkamer en badkamer op de begane grond.

Indeling:
De woning heeft een grote woonkamer met trapkast, een (gedeeltelijk) open keuken voorzien van gaskookplaat, afzuigkap, koelkast met vriesvak, combi magnetron en vaatwasser, bijkeuken met aansluiting wasmachine en droger. Slaapkamer met badkamer voorzien van douche, wastafel en toilet op de begane grond. Op de verdieping zijn 2 slaapkamers en een luxe badkamer met wastafel, douche en toilet. Op de begane grond is een heerlijke patio tuin op het zuid-westen en een houten berging. De patio is direct vanuit de woonkamer bereikbaar.

De woning is voorzien van centrale verwarming en heeft een HR combi ketel. De woning is voorzien van dubbel glas, dak-, muur- en vloerisolatie.

Omgeving en voorzieningen:
Ootmarsum is het oudste stadje van Twente met een rijke historie, vol cultuur met veel vakwerkhuizen en historische gebouwen. Tijdens een wandeling door de stad loopt u door smalle, met veldkeien geplaveide steegjes en over schilderachtige pleintjes. Het oorspronkelijke stratenpatroon is daarbij in het beschermde stadsgezicht van het historische centrum nog geheel te onderkennen.

De woning is onderdeel van het plan Mölnbekke  en ligt op korte afstand van het centrum. Het terrein van Mölnbekke en het omliggende gebied wordt gekenmerkt door de overgang van de hoger gelegen Ageler es naar het lager gelegen beekdal van de Molenbeek. Naast de overgang van es naar beekdal vormt de sprekende molen een bijzonder element langs de Molenbeek.

Extra informatie

soort woning

Eengezinswoning

plaats

Ootmarsum