VERHUURD Nieuwbouw Project Lombok Zuid, dames aan het Hof te Eerbeek, 9 bijna energie neutrale ééngezinswoningen

Huurprijzen van € 1.065,- tot € 1.380,-per maand

 * * * ALLE 9 WONINGEN ZIJN VERHUURD * * *

Nieuwbouwproject 9 ruime uitgebouwde ééngezinswoningen huurwoningen aan de Maalrol in Eerbeek.

 

 

Beschrijving

ALLE 9 WONINGEN ZIJN VERHUURD.

Project Dames aan het Hof

Nieuwbouw Huur 9 ruime uitgebouwde ééngezinswoningen (BENG) in Lombok-Zuid, Eerbeek, Maalrol 2 t/m 6 en Maalrol 4 t/m 24.

Te huur, 9 luxe fraai afgewerkte en ruime ééngezinswoningen in verschillende woningtypes.

In Lombok-Zuid, de populaire nieuwbouwwijk van Eerbeek worden 9 luxe ééngezinswoningen gebouwd op ruime kavels. Eén hoekwoning wordt voorzien van een aangebouwde berging en de overige woningen krijgen standaard een houten berging in de achtertuin. Verhuur per 15 maart 2023.

De huurprijzen variëren van € 1.065,- tot € 1.380,- per maand.

EERBEEK

Eerbeek is een mooie historische plaats, bekend om de papier- en kartonindustrie en de stoomtrein. Een typisch dorp waar je je snel thuis zult voelen. Gastvrije mensen, gezellige winkels, cafés, terrassen en restaurants in het centrum. In de directe omgeving is veel te doen en te beleven op het gebied van kunst, cultuur en recreatie. Je wandelt of fietst zo de natuur in, want je woont vlak naast Nationaal Park de Hoge Veluwe. In Eerbeek vind je ruimte en natuur. En wil je een keer naar een andere mooie stad in de buurt? De prachtige steden Zutphen, Arnhem en Apeldoorn zijn vlakbij.

LOMBOK-ZUID

Lombok-Zuid is de nieuwste wijk in Eerbeek. Een gezellige wijk met pleintjes en knusse doodlopende straatjes. In de buurt staan al een paar mooie grote bomen en er wordt veel nieuw groen aangeplant. Voorzieningen zoals de basisscholen, het mooie openbaar zwembad en de diverse sportverenigingen zijn allemaal dichtbij. Met de auto ben je binnen 10 minuten op de snelweg A50 en in een half uur rij je naar Zutphen, Apeldoorn of Arnhem. Lombok-Zuid, je zult er met veel plezier wonen!

OMSCHRIJVING WONINGEN

Deze eengezinswoningen hebben een mooie architectuur. Ze zijn zeer energiezuinig. Zo zijn de woningen standaard uitgevoerd met individuele bodemwarmtepompen inclusief triple HR +++ glas in de gehele woning en vloerverwarming op de begane grond en verdieping. Daarnaast zijn de gevels voorzien van voorzieningen voor de gierzwaluw en dwergvleermuis en zijn vogelvides geplaatst over de gehele breedte van de gevel. Ook in het openbaar gebied is rekening gehouden met de dwergvleermuis en is vleermuisvriendelijke verlichting (batlampen) geplaatst. De woningen zijn op de begane grond uitgebouwd en voorzien van tuindeuren.  De woningen worden opgeleverd met een luxe keukeninrichting met Atag inbouwapparatuur. Ook het sanitair is luxe (Villeroy & Boch), tegelwerk uitgevoerd in wit wandtegelwerk en een grijze vloertegel, zwevend toilet en een glazen douchewand/deur.

Indeling:

Begane grond

Hal, toilet met fonteintje, installatieruimte, meterkast, trap naar 1e verdieping en toegang tot de mooie tuingerichte uitgebouwde woonkamer met houten tuindeuren met zijramen tot de vloer in de achtergevel. Open keuken voorzien van inductie kookplaat, afzuigkap met koolstoffilter, koel/vriescombinatie, vaatwasser en combi magnetron.

1e verdieping

De eerste verdieping van deze woning heeft drie ruime slaapkamers. De badkamer heeft een douche, een wastafel en een tweede wandcloset. De douche zal worden afgeschermd met een glazen wand. Naast de vloerverwarming kan de badkamer extra worden verwarmd met een elektrische wandradiator.

Zolder

De ruime zolder is met een vaste trap bereikbaar en is voorzien van een Velux dakraam. Er kan een extra slaapkamer worden gerealiseerd op kosten en initiatief van huurder Dit dient wel eerst bij ons aangevraagd te worden. Zolder is voorzien van een aansluiting wasmachine en droger. Een gedeelte van de technische installaties zijn op de zolder gesitueerd.

TUIN

De tuin ligt op het zuid-oosten en is aan de achterzijde via een achterom bereikbaar. In de tuin staat een houten berging met genoeg ruimte voor fietsen en tuingereedschap. Aan de achterzijde zal een poort met hekwerk worden geplaatst. Bouwnummer 133 heeft een aangebouwde (gemetselde) ruimere berging in plaats van een houten berging achter in de tuin.

BIJZONDERHEDEN WONINGEN:

 • 9 uitgebouwde huur eengezinswoningen waaronder 2 hoekwoningen, 1 eindwoning en 6 tussenwoningen
 • Sleuteluitgifte en verhuur per 15 maart 2023
 • Huurprijzen € 1.065,- (tussenwoningen en eindwoning), € 1.325,- (hoekwoning) en € 1.380,- (hoekwoning met aangebouwde berging) per maand.
 • De woningen zijn nog in aanbouw, bezichtiging is dan ook niet mogelijk
 • Parkeren op openbaar terrein
 • De voor- en zijtuinen van de woningen worden (gedeeltelijk) afgeschermd met beukenhagen, hekwerk met hedera en/of schanskorven. Zie situatietekening in de brochure. Hiervoor geldt een instandhoudingsplicht
 • De woningen zijn voorzien van zonnepanelen
 • De woningen worden voorzien van een individuele bodemwarmtepomp en een 200 liter boiler (door de warmtepomp aangestuurd)
 • De woningen worden voorzien van een balansventilatiesysteem met warmteterugwinning
 • Alle woningen zijn gas-loos en energiezuinig (Beng)
 • Vloerverwarming op de begane grond en 1e Op zolder geen vloerverwarming.
 • Hang- en sluitwerk voldoet aan inbraakwerendheidsklasse 2, passend in het Politie Keurmerk Veilig Wonen.
 • Luxe keukeninrichting met inbouwapparatuur
 • Luxe badkamer, ter ondersteuning van de warmte zal er een elektrische radiator (bij) geplaatst worden
 • Er wordt een pad aangelegd naar de voordeur.
 • Aan de achterzijde wordt een terras in betontegels aangelegd over de volle breedte van de woning met een pad naar de berging (kavel 133 is afwijkend).
 • Gemeenschappelijke achterpaden.
 • Voor de aansluiting van telefoon/internet wordt een loze leiding vanaf de meterkast naar de woonkamer, 1 slaapkamer en zolder aangelegd.
 • Er zijn grondvoorwaarden door de gemeente Brummen opgelegd aan de eigenaar. Alle bewoners zijn verplicht deze na te leven. Deze verplichtingen bestaan uit erfdienstbaarheden ten behoeve van kavels onderling, afvoer hemelwater, erfdienstbaarheid zij/achterpad, gedoogplicht kabels en leidingen, instandhouding van toepassing zijnde erfafscheidingen (beukenhagen, schanskorven, hekwerk met hedera). Deze voorwaarden zullen in de huurovereenkomst worden opgenomen.

DOOR HUURDER ZELF UIT TE VOEREN

 • Afwerking aan de binnenzijde: behangen, schilderen (van de trap), vloerafwerking en stofferen.
 • Afwerking buitenzijde: tuininrichting (binnen 6 maanden na oplevering) en eventuele erfafscheiding met de buren.
 • Aansluiting telefoon/internet/tv/radio

VERHUURINFORMATIE

De woningen zijn op dit moment in aanbouw. Het is dan ook niet mogelijk om de woningen te bezichtigen.

Toewijzing gebeurt op volgorde van binnenkomst van de inschrijvingsformulieren. Alleen inschrijvingsformulieren die volledig zijn ingevuld, ondertekend en waar alle gevraagde informatie/bijlagen bijzitten worden in behandeling genomen.

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op! Wij staan u graag te woord.

Team Sens makelaars

Extra informatie

koop of huur

Huur

plaats

Eerbeek

status

Te huur