Voor de opdrachtgever

Sens Makelaars is een relatief jong makelaarskantoor, met jarenlange ervaring in de makelaardij. Wij hebben een sterke positie in de markt. Met een gezonde dosis initiatief, persoonlijke aandacht en een heldere kijk op de branche, producten en service.

Sens Makelaars staat voor persoonlijk contact en betrokkenheid. We denken met u mee in mogelijkheden, niet in beperkingen. Wij zijn altijd in beweging, wij zijn altijd actief en wij zijn altijd op zoek naar de beste mogelijkheden.

Planontwikkeling

Sens Makelaars is steeds weer op zoek naar nieuwe wegen en mogelijkheden in de markt van het onroerend goed. Kansen creëren en benutten. Dat is de kern waar alles om draait.

Verkoop nieuwbouw – Verhuur nieuwbouw

Sens Makelaars zal uw belangen optimaal behartigen. Met een vlotte transactie als resultaat. Wij bieden u de hoogste kwaliteit aan doordat wij de kennis in huis hebben en inzicht in de markt.

Sens Makelaars is een makelaar met marktkennis, passie voor wonen en innovatieve oplossingen die leiden tot snelle verkopen. Een goede begeleiding van de koper is essentieel en het belang van opdrachtgever. Het gaat tenslotte om resultaat.

Transformatieproject

Sens Makelaars kan ingeschakeld worden bij het gehele proces van een project op bijvoorbeeld het gebied van scheiden van wonen en zorg, transformeren van kantoorgebouwen naar woningen.