Wij helpen u daar graag mee

Met onze jarenlange ervaring en met onze passie voor de makelaardij verkopen wij uw woning voor de beste prijs en voorwaarden. Dit doen we samen met u.

1. Opname en Presentatie van de woning

Wij nemen alle specifieke kenmerken en bijzonderheden van de woning met u door. Wij vragen u informatie aan te leveren zodat wij een koper goed kunnen informeren. Wij zorgen dat door een juiste presentatie uw woning bij kopers wordt opgemerkt. Samen met u nemen we door hoe we uw woning zo aantrekkelijk mogelijk kunnen presenteren voor de verkoop. Vaak lukt dat al na wat praktische tips. Ook zullen er mooie en duidelijke foto’s van uw woning gemaakt worden. Als laatste zullen er plattegronden worden toegevoegd waarna de presentatie gereed is.

2. Vaststellen vraagprijs

Wij kennen de plaatselijke en regionale woningmarkt van binnen en buiten. Wij kunnen de waarde van uw woning goed bepalen en een realistische vraagprijs vaststellen. Bestemmingsplan, erfdienstbaarheden, zakelijke lasten en alle bijzonderheden die aan uw woning verbonden zijn, zijn medebepalend voor de vraagprijs en de uiteindelijke opbrengst van de woning.

3. Promotie woning

Hierna plaatsen wij uw woning op Funda en op onze eigen website. Ook verspreiden wij het nieuws via de Social Media. Daarnaast beschikken wij over speciale te-koop borden met felle Sens kleuren die enorm opvallen. Extra aandacht voor uw woning dus! Uiteraard ontbreken de mooie brochures niet.

4. Bezichtigingen

De bezichtigingen worden begeleid door Anja Spijker of Dajenne Steenvoorden. Wij stemmen de bezichtigingsmogelijkheden met u af. Voor ons kunnen bezichtigingen ook in de avonduren en in het weekend worden gepland.

5. Onderhandelingen

Nadat een openingsbod is uitgebracht starten doorgaans de onderhandelingen. Wij zorgen ervoor dat naast een goede opbrengst ook de juiste voorwaarden en condities worden overeengekomen en vastgelegd. Gedurende dit hele proces houden wij u van elk nieuws op de hoogte en overleggen alles met u. Wij staan voor u klaar omdat wij weten hoe spannend het kan zijn om je woning te verkopen.

6. Koopovereenkomst

Nadat er een mondelinge overeenkomst tot stand is gekomen tussen u en de koper, maken wij zo snel mogelijk een koopakte op om te zorgen dat deze direct getekend kan worden door beide partijen. Daarna zal de akte door ons naar de notaris worden gestuurd, waarna de notaris de zaken kan afhandelen.

Wij controleren altijd voor u het concept van de transportakte

Op de dag dat de akte bij de notaris gepasseerd wordt, zullen de sleutels overhandigd worden door u aan de nieuwe eigenaren van uw woning. Ook daar zullen wij bij aanwezig zijn om er zeker van te zijn dat alles goed verloopt. Tot slot gaan we samen naar de notaris waarna de handtekeningen gezet kunnen worden.

7. Oplevering en Overdracht

Op de dag dat de akte bij de notaris gepasseerd wordt, zullen de sleutels overhandigd worden door u aan de nieuwe eigenaren van uw woning. Voordat wij naar de notaris gaan spreken wij met u en de koper af in de woning voor de laatste controle en nemen de meterstanden op. Tot slot gaan we samen naar de notaris waarna de handtekeningen voor de eigendomsoverdracht gezet worden en de sleutels worden overhandigd.